Permanente make-up Amsterdam

Permanente make-up (PMU) is de ideale oplossing voor degene die geen tijd of zin heeft om zich dagelijks te moeten opmaken. De PMU behandelingen bij RevealMyStyle geven het gezicht een natuurlijke uitstraling. Ook is PMU geschikt voor degene met een gevoelige huid. Het gezicht ziet er door PMU onder alle omstandigheden sprekend en verzorgd uit.

PMU wordt ook wel micro-pigmentatie, dermatografie, cosmetische tatoeage of cosmetische pigmentatie genoemd. PMU bestaat al een aantal jaren en behoort inmiddels tot één van de meest snelst groeiende specialisatie vakken in de beauty industrie.

PMU is ideaal voor degene met een actieve levensstijl en/of voor degene met beperkingen zoals slecht zicht. PMU is dé manier om extra tijd te winnen in de ochtend. Want wakker worden en er meteen goed uit zien is toch de droom van iedere vrouw?

Ook is PMU ideaal voor alopecia patiënten en/of voor degene die allergisch zijn voor cosmetische producten. Alle pigmenten in de make-up studio zijn voorzien van gesteriliseerde verpakkingen. De ingrediënten in de pigmenten zijn met zorg samengesteld waardoor permanente make-up voor bijna iedereen geschikt is, zelfs als er sprake is van een gevoelige huid.

  • PMU Eyeliner
  • Permanente make-up
  • Permanente Make up

Prijzen Permanente make-up

Shadow *€ 425
Nabehandeling binnen 1 jaar€ 175
Nabehandeling binnen 2 maanden€ 95

* Prijs is inclusief 1 gratis nabehandeling


Wat is Permanente make-up precies?

PMU is een techniek waarbij pigment met een flinterdunne naald vlak onder de opperhuid wordt ingezet. Hierdoor komt de kleur het best tot zijn recht en ziet de ingezette PMU er mooi en natuurlijk uit.

PMU is de manier om wenkbrauwen, lippen en eyeliner altijd perfect te hebben. Er hoeft nooit meer iets bijgewerkt te worden met een potlood. Wenkbrauwen, lippen en eyeliner blijven er goed uitzien onder alle omstandigheden; in het zwembad, tijdens het sporten, op vakantie, tijdens het lachen of tijdens het huilen, de make-up blijft echt altijd perfect zitten.

Bij RevealMyStyle krijgt elke klant na de eerste behandeling nazorginstructies mee. Ook wordt er een vervolgafspraak ingepland voor een perfectiebehandeling. Mocht de pigmentatie na de tweede behandeling nog niet helemaal het gewenste resultaat opleveren, dan mag er zonder extra kosten een derde behandeling worden ingepland!

Onze Permanente make-up technieken

De hairstroke wenkbrauwen techniek is geschikt voor iedereen die mooie natuurlijke wenkbrauwen wil hebben. Bij deze techniek wordt er met een flinterdunne naald hele fijne 3D haartjes gecreëerd. Zo wordt er diepte gecreëerd waardoor de wenkbrauwen er natuurlijk uit komen te zien.

Permanente eyeliner is perfect voor degene die dagelijks eyeliner aanbrengen met een oogpotlood of een liquid eyeliner. Het mooie van permanente eyeliner is dat het nooit uitloopt en dat het er altijd op elk moment goed blijft uitzien. Permanente eyeliner kan zowel boven als onder op de oogleden worden aangebracht.
De schaduwtechniek is geschikt voor degene met een vette huid en/of voor degene die mooie volle natuurlijk ogende wenkbrauwen willen hebben. Deze techniek geeft de wenkbrauwen een zacht poederig effect. Tijdens het schaduweffect worden hele kleine puntjes oppervlakkig in de huid gepigmenteerd. De kleur wordt langzaam opgebouwd om zo natuurlijke zachte poederige wenkbrauwen te creëren.
Infralash is een techniek om de wimperrand te accentueren. Bij deze techniek wordt een fijn lijntje op de wimperrand gepigmenteerd, wat de wimpers voller doen lijken. Deze behandeling is ideaal voor degene die lichte en/of weinig wimpers hebben.

Voordelen van Permanente make-up laten zetten in Amsterdam

  • Permanente make-up geeft geen vlekken of vervaging van de make-up
  • Je bespaart tijd met het aanbrengen van je make-up en het afhalen van de make-up
  • Je hoeft niet je best meer te doen om je eyeliner en wenkbrauwen gelijk te krijgen
  • Het is ook geschikt voor mensen die allergisch zijn voor traditionele make-up en voor mensen met een gevoelige huid

Maak direct een afspraak online!

Kom in contact met RevealMyStyle Make-up Studio