Chrystal Leung | RevealMyStyle

About RevealMyStyle

RevealMyStyle is de make-up studio waar Chrystal al van jongs af aan over droomde. Toen zij nog jonger was zat zij regelmatig met haar gezicht in de make-up. Zij probeerde toen al de verschillende make-up trends uit. Perfect was het nog niet, maar oefening baarde kunst. Want één ding was zeker; haar passie voor beauty en fashion was geboren! Deze passie is echt op Chrystal haar lijf geschreven, met een grote nadruk op make-up.

Nadat zij is afgestudeerd van de hogeschool is Chrystal eindelijk haar droom achterna gegaan. Dankzij haar nieuwsgierigheid en leergierigheid voor beauty is zij nu gediplomeerd als visagist. In de make-up studio RevealMyStyle heeft Chrystal echt een plek weten te creëren waar iedere vrouw terecht kan. Niet alleen om in de watten gelegd te worden maar ook om te genieten van hét moment voor haarzelf! Chrystal is bekend met verschillende make-up stijlen waardoor zij inzetbaar is voor speciale gelegenheden zoals make-up voor een avondje uit of bruidsmake-up.

Haar drive voor beauty is zo gegroeid dat Chrystal zich in de permanente make-up branche is gaan verdiepen. Nu, met diverse diploma’s en certificaten op zak, is zij naast een visagist ook een permanente make-up specialist geworden. Chrystal gelooft in de magie van make-up. Een nét iets strakkere wenkbrauw of mooiere eyeliner kan iedere vrouw net dat beetje extra geven waardoor zij meer straalt. Zo kan permanente make-up ingezet worden als betoverend cosmetica tool, zodat iedere vrouw een zelfverzekerdheid boost krijgt. Samen met de klant wordt er gekeken wat het mooiste bij het gezicht past, zodat elke vrouw iets persoonlijks krijgt. Want elk individueel is nou eenmaal uniek. Stralende gezichten van klanten na een (permanente) make- up behandeling is wat Chrystal zo mooi vindt aan haar werk. Het is enorm belonend werk, waar zij keer op keer weer voldoening uit haalt.